Damele au fost întotdeauna populare la Soroca. Un exemplu viu – Ada Odajiu

0
142
    Faptul că unul din sporturile minții – damele – au fost populare la Soroca, este incontestabil. Or, deloc întâmplător, în cadrul Galei sportului 2022, printre veteranii sportului care au fost menționați cu Diplome de excelență se află și Ada Odajiu, câștigătoare și premiată a mai multor campionate republicane și internaționale. Bravo, Ada Odajiu!
   Altfel, cea mai consacrată jucătoare de dame din raionul Soroca, are urmași pe măsură. Drept dovadă sunt și rezultatele obținute de sportivii soroceni în cadrul etapei a VII-a a Cupei Republicii Moldova, care s-au desfășurat recent la Chișinău. Locul II la această competiție, la care au participat 68 de sportivi din Bălți, Călărași, Drochia, Briceni, Bender, Râbnița, Tiraspol, Strășeni, Soroca și Chișinău a fost ocupat de Maxim Repeșco și Melisa Ceban. Anterior, pe podium, în această competiție au urcat și alți soroceni – Anastasia Tonica și Daria Solovei. Această informație ne-a fost furnizată de antrenoarea profesoară de la Școala sportivă din Soroca, Tatiana Melnic.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAstăzi vom avea cer parțial noros, iar mâine și poimâine sunt posibile ploi și lapoviță
Articolul următorCine ar putea fi viitoarea șefă a Direcției Învățământ Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.