Dacă vrei să te stabilești cu traiul în Regatul Unit al Marii Britanii sau Irlandei de Nord trebuie să știi

0
195

Începând cu data de 1 ianuarie 2021, regulile privind imigrarea cetățenilor străini, inclusiv românilor din Republica Moldova, în Marea Britanie pentru a se stabili, munci sau studia, se schimbă pentru toți, fiind necesară solicitarea unei vize prin noul sistem bazat pe puncte. Despre aceasta a anunțat Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a publicat, pe pagina oficială de Facebook. 

  Ca să fiți în deplină concordanță cu noile reguli este necesar următoarele: să aveți o ofertă de muncă la nivelul de calificare necesar de la un sponsor/angajator autorizat de ministerul de Interne; salariul minim oferit de către angajator să fie de £26.500 sau egal cu nivelul de salarizare relevant în domeniul de activitate (dacă în domeniul de activitate salariul minim este mai mare de 26.500 de lire); să puteți vorbi limba engleză la un nivel intermediar B1.

  Pe de altă parte, acest sistem nou nu se referă la turiști sau la cetățenii europeni stabiliți în Marea Britanie până la 1 ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.