Dacă vrei să fii primar de Dubna – acum e momentul!

0
70

   Comisia Electorală Centrală informează că de ieri, 21 septembrie t, începe perioada de desemnare a candidaților la funcția de primar în comuna Chetriș, raionul Fălești, comuna Piatra, raionul Orhei, satul DUBNA, raionul Soroca și satul Corlăteni, raionul Râșcani.

 Amintim că CEC a stabilit pentru data de 1 noiembrie, curent, organizarea alegerilor locale noi în patru localități, pe motiv că în toate dintre aceste cazuri, încetarea înainte de termen a mandatelor de primar a survenit ca urmare a decesului. Mai multe informații despre procesul de organizare și desfășurare a alegerilor locale noi din data de 1 noiembrie 2020, puteți găsi pe pagina www.cec.md la rubrica „Alegeri locale noi, 01 Noiembrie 2020″ sau acces https://bit.ly/35BzLJS.

Articolul precedent+200 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore, inclusiv la Soroca
Articolul următor     FC Visoca încă este în așteptarea primei victorii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.