Dacă ați depistat erori sau inexactități în factura la gaze solicitați recalcularea

0
659

  SA „Moldovagaz” informează că în luna octombrie 2022 au fost expediate peste 622 de mii de facturi către consumatorii casnici de gaze naturale cu o contravaloare medie de circa 565 de lei.

În cazul depistării unor erori sau inexactități, inclusiv ce ține de indici de consum, fiecare consumator poate solicita recalcularea acestora la Contact-centrul companiei, situat în municipiul Chișinău, str.Pușkin 64, apelând la numărul de telefon 1304 (1305 în cazul capitalei), sau expediind un demers prin intermediul serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” de pe site-ul www.moldovagaz.md.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPământeanul cu numărul 8.000.000.000 este fetiță, născută cu greutatea de 2,9 kilograme și înălțimea de 49 cm. Vezi din ce țară este.
Articolul următorImportant! Activitatea în baza patentei a fost prelungită până pe data de 1 iulie 2023
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.