Cum și unde se pregătește la Soroca „Festivalul Păcii”? / VIDEO

0
317

La Soroca este în proces de pregătire Festivalul Păcii, eveniment unde vor fi implicați atât soroceni cât și refugiați din Ucraina. Între timp femeile și fetele din Ucraina, ajutate soroceanca Ludmila Samarin, conducătoarea corului „Belcanto”, învață să interpreteze în manieră profesionistă cântece ucrainene.

La festivalul organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA din Soroca, vor fi promovate pacea, toleranța și solidaritatea. Oaspeții festivalului vor putea procura în cadrul evenimentului desene, torbițe eco pictate manual și bucate tradiționale ucrainene, iar banii vor fi utilizați în scop caritabil.

Programul cultural-artistic cu participarea femeilor refugiate și din a celor din comunitatea noastră, va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00 la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA din municipiul Soroca. Festivalul Păcii este parte a Proiectului Comunitatea Femeilor „Împreună pentru PACE”, implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în calitate de organizație beneficiară a Proiectului „Construirea păcii prin reziliența femeilor, organizațiilor și a comunităților”, implementat de Centrul de Drept al Femeilor în parteneriat cu Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”, cu susținerea UN Women și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.


Articolul precedentFormatorii de la Clubul Taților au participat la atelierul de consolidare „Comunicarea părinte – copil”
Articolul următorTelefonul: de la cel fix până la smartphone – toate au dreptul la viață / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.