Cum scapi de păianjenii din casă

0
84

Odată cu creșterea temperaturii de afară, ne confruntăm cu o problemă neplăcută, apariția în locuință a unor musafiri nepoftiți. De acum, nu va mai fi nevoie să apelezi la substanțe chimice puternice și toxice pentru a rezolva această problemă. Află, din rândurile de mai jos, cum scapi de păianjenii din casă. Soluţia ieftină care funcţionează fără cusur, e cea mai simplă variantă.

Un truc simplu, ieftin și eficient

Pe măsură ce temperaturile de afară cresc, ne putem petrece tot mai mult timp în spațiul liber. Primăvara este anotimpul renașterii, momentul în care natura revine la viață. Tot atunci apare și o problemă cu care se confruntă nu doar cei care locuiesc la casă, dar și cei de la bloc: apariția în locuințe a insectelor nedorite, printre ele numărându-se și păianjenii.

Acest tip de arahnide nu sunt doar o apariție neplăcută, însă există și unele specii ce pot mușca oamenii, declanșând, în cazul unora, reacții severe.

Pentru a-i elimina și ține departe, rafturile magazinelor nu duc lipsă de produse create special împotriva lor. Cele mai multe au în compoziție substanțe chimice puternice, dar care pot fi toxice pentru oameni și animalele de companie.

Cum scapi de păianjenii din casă

Există însă o altă variantă, naturală, eficientă, foarte ieftină, un truc ce are ca ingredient principal un produs ce nu lipsește din nicio bucătărie de la noi din țară.

Cum scapi de păianjenii din casă? Cu oțet! Este important de știut faptul că aceste insecte urăsc mirosul înțepător al acestui ingredient folosit, în general, la gătit. Îți mai trebuie doar apă și un recipient cu pulverizator.

Ce trebuie să faci

Tot ce ai de făcut este să amesteci, în cantități egale, oțet și apă. Soluția obținută se toarnă într-un recipient cu spray. Pulverizează apoi amestecul în zonele din casă în care păianjenii își fac cuib, precum și căile de acces în locuință: bucătărie, ferestre, ușa de la intrare.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentIngredientul banal care ține la distanță furnicile. Trucul este foarte eficient
Articolul următorCe să faci cu tulpinile mușcatelor ca să le înmulțești. Vei avea mereu flori noi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.