Cum pot fi rezolvate problemele maidanezilor, vânzărilor neautorizate sau a iluminatului stradal în Soroca? / VIDEO

0
265

Astăzi la Soroca a fost întrunit Consiliul de Securitate Comunitară al municipiului, unde s-a discutat despre câteva probleme importante: câinii vagabonzi, vânzarea neautorizată de lângă piețe, instalarea limitatoarelor de viteză de lângă școli, iluminatul stradal pe timp de noapte, instalarea camerelor de supraveghere și altele. Ședința a fost organizată la inițiativa Sectorului de Poliție nr. 1 a Inspectoratului de Poliție Soroca în parteneriat cu autoritățile locale.  

Astfel oamenii legii au discutat cu conducerea municipiului, consilieri, reprezentanți ai unor instituții publice locale și membrii societății civile despre câteva dintre problemele stringente ale comunității și soluțiile care ar fi. Menționăm că acest consiliu este un organ consultativ care, în cooperare cu poliţia şi alte instituţii, examinează problemele de securitate, ordine publică, siguranţă comunitară în raza municipiului Soroca. “Observatorul de Nord” a filmat ședința integral și vă propune să vedeți ce soluții de rezolvare a problemelor Sorocii au fost propuse. 

Articolul precedentRezultatele sondajului: Ce nu are orașul Soroca, dar ar trebui să aibă
Articolul următorSfatul Psihologului: Rodica Cucuietu despre cum să îți liniștești mintea și să-ți calmezi corpul
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.