Cum ne va surprinde vremea în prima zi din anul 2020

0
523
Anul 2019 marchează finalul unui deceniu cu temperaturi extrem de ridicate
Anul 2019 marchează finalul unui deceniu cu temperaturi extrem de ridicate
 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cum va fi vremea în prima zi din anul 2020. Astfel, pentru 1 ianuarie meteorologii prognozează ninsori în unele regiuni ale țării, transmite Știri.md.

Maximele termice vor ajunge până la +6 grade, iar minime de până la -2 grade. În prima zi din anul 2020, în raioanele de nord, valorile termice vor arăta -2…+1 grade la noapte și +1… +4 grade ziua. În zona centrală și în Capitală se așteaptă la noapte -1… +2 grade, iar ziua +2… +5 grade. În partea de sud a țării noaptea temperaturile vor ajunge până la 0… +3 grade, iar ziua +3…+6 grade. În următoarele zile, meteorologii prognozează temperaturi minime de până la -6 grade noaptea.

Amintim că Organizaţia Meteorologică Mondială a precizat că “anul 2019 marchează finalul unui deceniu cu temperaturi extrem de ridicate, scăderea stratului de gheaţă şi o creştere record a nivelului apelor mării la scară globală din cauza gazelor cu efect de seră produse în urma activităţii umane”.

Articolul precedentSucurile de fructe și legume sunt dăunătoare pentru organism
Articolul următorMahmureala de Revelion. Cum să o tratezi și care este cel mai bun leac
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.