Cum ar fi ajuns fetița de 3 ani să consume jeleuri cu droguri

0
220

O fetiță de trei ani a fost drogată cu canabis. În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit cum a ajuns micuța să consume jeleuri cu droguri. Un român domiciliat în SUA  a fost reținut în acest caz. Ce au dezvăluit anchetatorii?

Fetița de trei ani se simțea rău, iar mama ei a dus-o de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. După simptome, medicii și-au dat seama că este vorba despre consum de droguri și au testat-o pe copilă, iar în urma analizelor de sânge, rezultatul a fost pozitiv pentru canabis. Micuței îi străluceau ochii într-un mod nefiresc și nu se putea opri din râs. Mama a fost și ea testată, însă testul a fost negativ.

În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit că fetița consume jeleuri cu droguri. Un român care trăiește în SUA a livrat jeleuri cu THC (Tetrahidrocannabinol) la deschiderea unui salon cosmetic din Constanța, iar copilul a mâncat din ele. Bărbatul a fost reținut sâmbătă seară de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc.

Mama fetiței este cetățean olandez și susține că aceasta s-a simțit rău la scurt timp după ce a mâncat din jeleurile respective.

”La data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulţi şi minori, cercetatul ar fi deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC”, potrivit DIICOT.

Unde urma să mai fie comercializate drogurile

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa bărbatului reținut a fost identificată şi ridicată o cantitate de canabis, precum şi alte mijloace de probă. Din investigaţii a rezultat că drogul de risc urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică care s-a desfășurat în weekend în municipiul Constanţa, a mai transmis Poliţia.

 


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentÎn atenția proprietarilor care au terenuri în paragină: Din anul 2025, primăriile au dreptul să majoreze impozitul funciar cu până la 300%
Articolul următorPodcast cu Vrej Martirosian: Sprijin pentru tinerii NEET din Florești / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.