Cu mașina pînă în…magazin

0
435

Un locuitor al raionului Soroca a intrat în magazinul unei stații PECO, aflată pe teritoriul primăriei Volovița. Parcă nimic deosebit, doar că acesta se afla la volanul unui automobil, pe care nu a vrut sau nu a putut să îl lase în parcare. Poliția a stabilit făptașul și investighează cazul.

Incidentul s-a produs noaptea trecută. Șoferul, a pătruns în magazin cu tot cu mașină, prin ușa principală, deteriorând-o. Au fost distruse și alte bunuri. După care acesta a părăsit locul accidentului. În scurt timp poliția a stabilit că făptașul este un bărbat în vârstă de 27 de ani, locuitor al satului Racovăț. Soroceanul conducea un automobil de model Renault Laguna.

Pentru fapta sa, el “va fi pedepsit conform art. 242, alin. 2 al Codului Contravențional, iar pentru că a părăsit locul accidentului, în adresa acestuia va fi aplicată pedeapsa conform art. 243, care prevede privare de dreptul de a conduce pe un termen de până la trei ani. Paguba material cauzată agentului economic, va fi stabilită prin judecată”, ne-a informat Serghei Lozan, specialist superior de Stat al Serviciului supraveghere tehnică și accidente rutiere, SSP, Inspectorartul de Poliție Soroca.

Alte trei accidente au fost inregistrate la începutul lunii august.

Articolul precedentOmorât în stradă
Articolul următorÎncă ȘASE zile pentru a te înscrie la Școala de Studii Avansate în Jurnalism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.