Covid-19: Raionul Soroca revine în TOP-3

0
1143

  Astăzi, după efectuarea a 1743 de teste, au fost depistate 284 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova.

Cu regret, raionul Soroca revine în TOP-3 or, astăzi nu mai puțin de 25 de noi infectați au domiciliul în raionul nostru… 13 dintre cei diagnosticați azi cu coronavirus sunt lucrători medicali: medici – 6, asistenți medicali – 7. Până la ziua de azi, 12 456 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 636: Ministerul Sănătății anunță decesul dnei Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul  secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Deces 637: Femeie de 64 ani, din raionul Ocnița. Internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Deces 638: Femeie de 58 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Deces 639: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Deces 640: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.

Articolul precedentVIDEO: Cum arată telecomanda care seamănă cu bagheta magica a lui Harry Potter?
Articolul următorFemeia care a învățat să spună „NU”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.