Covid-19: Raionul Soroca revine în TOP-3

0
1143

  Astăzi, după efectuarea a 1743 de teste, au fost depistate 284 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova.

Cu regret, raionul Soroca revine în TOP-3 or, astăzi nu mai puțin de 25 de noi infectați au domiciliul în raionul nostru… 13 dintre cei diagnosticați azi cu coronavirus sunt lucrători medicali: medici – 6, asistenți medicali – 7. Până la ziua de azi, 12 456 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 636: Ministerul Sănătății anunță decesul dnei Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul  secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Deces 637: Femeie de 64 ani, din raionul Ocnița. Internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Deces 638: Femeie de 58 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Deces 639: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Deces 640: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.