COVID-19. Prima ţară care a interzis călătoriile cu maşinile personale

0
195

   Începând cu ziua de ieri, în Georgia a fost interzisă în totalitate circulația automobilelor. Cei drept, această interdicție este valabilă numai până pe data de 21 aprilie, adică pe întraga durată a stării excepționale. Restricţiile nu vizează vehiculele utilitare aflate în serviciu, iar farmaciile, magazinele şi serviciile de livrare îşi vor continua activitatea.

Altfel, starea de urgenţă a fost instituită în Georgia la 21 martie pentru o lună. Începând cu ziua de 31 martie au fost introduse restricţii mai severe, care au interzis cetăţenilor să părăsească locuinţele între orele 21:00 şi 6:00. La ora actuală în Georgia au fost înregistrate circa 350 cazuri de infectare cu Covid-19. În carantină au fost plasate nu mai puţin de 5,000 persoane, iar infecţia a provocat 3 decese. (INFO OdN)


Articolul precedentTufa de vie a Sfântului Simeon Izvorâtorul de Mir
Articolul următorVIDEO: 100 de zile ale consiliului și noii administrații, realizări și provocări
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.