COVID-19: Locuitorii din Soroca au fost informați de salvatori

0
114

   18 salvatori și 7 unități de tehnică au fost antrenați în activitățile de prevenire contra COVID-19, desfășurate în primele zile ale lunii octombrie, în 16 localități din raioanele Soroca, Florești, Ocnița, Edineț și Cimișlia.

 Astfel,  salvatorii au difuzat mesajele sonore de prevenire pentru cetăţeni îndemnându-i să poarte măşti de protecţie în spaţii închise printre care transportul public, centrele comerciale, farmacii şi instituţii. Cetățenii  au primit pliante informative cu lista regulilor necesare de protecţie, precum şi au fost rugate să se spele cât mai des pe mâni şi să acopere nasul şi gura când strănută. Totodată, este indicat ca oamenii să evite aglomeraţiile şi să păstreze distanţa socială de minim un metru.

  Să menționăm și faptul că astfel fel de măsuri sunt intreprinse de IGSU constant în  toate raioanele Republicii Moldova, în cadrul campaniei lansate de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale cu genericul „Ai grijă, opreşte răspândirea COVID -19, salvează vieţi”.

Articolul precedentCei mai buni vinificatori și-au primit premiile
Articolul următorCine și de ce aruncă gunoiul în defileul Bechir? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.