COVID-19 a mai răpus o persoană în Republica Moldova: Pacienta era  medic și activa la urgență

0
953
Foto: pixabay.com

Este vorba despre o femeie de 79 de ani, care activa în calitate de medic, în cadrul Medicinei Urgente Prespitalicească.

Pacienta a fost internată în spital pe data de 19 martie, iar la data de 24 martie a fost transferată de la Spitalul „Toma Ciorbă” la Spitalul Clinic Republican din cazua agravării stării de sănătate, a informat ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu, în biefingul matinal despre situația epidemiologică din țară. Potrivit ministrei, femeia mai suferea de alte boli cronice.

Viorica Dumbrăveanu a îndemnat cetățenii să țină cont de toate măsurile recomandate de medici pentru a le proteja viața: izolarea la domiciliu, igiena mâinilor etc.

Amintim că acesta este al doilea caz de deces din cauza infecției de coronavirus în Republica Moldova. Alți 25 de pacienți sunt în stare gravă, a mai comunicat ministra sănătății.

În același timp, de la apariția virusului în Republica Moldova, două persoane au fost tratate. Alte 177 decazuri de infecție cu COVID-19 sunt confirmate, pacienții fiind internați la spitalele din capitală, unde primesc tratament.

Articolul precedentȘi o asistentă medicală din Secția Reanimare din Soroca a fost diagnosticată cu Coronavirus
Articolul următorSituația la frontieră
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.