Copii pregătiți pentru școală în cadrul campaniei „Donează un ghiozdan”

0
99

Mai mulți copii din raionul Soroca au primit în dar ghiozdane și alte obiecte necesare pentru școală, în cadrul unei campanii inițiate de o soroceancă, la care s-au alăturat mai mulți cetățeni, printre care și cei din diasporă. 

Timp de trei zile au fost colectate 14 ghiozdane, altele trei au fost donate personal copiilor. Pe lângă ghiozdane și rechizite școlare, au fost donate haine sau jucării. Scopul principal al proiectului este de a ajuta copiii care se simt discriminați, din cauza că nu au un ghiozdan, precum alți copii și să îi ajutăm să meargă la școală. Trebuie să menționăm că au fost și dintre cei care refuzau să o facă, pentru că nu aveau bani. Am primit donații din Soroca, dar și de la cetățeni aflați în țări precum România, Suedia, SUA, Italia ori din Bologna”, comunică inițiatoarea, Iuliana Babcenco. Beneficiarii campaniei au fost selectați prin intermediul informației oferite de soroceni, dar și Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca.

În următoarele zile organizatorii intenționează să meargă și în alte localități, pentru a face donații. Iuliana transmite că mulți cetățeni se implică și donează în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.