Construcția stadionului de la Rublenița a reintrat în atenția autorităților

0
233
  Ieri, 7 octombrie, în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia s-a discutat remedierea situației create în procesul realizării proiectului ,,Construcția stadionului raional de fotbal cu tribune și atribuire artificială a terenului cu capacitatea de 1200 de locuri din satul Rublenița raionul Soroca”.
  Ședința prezidată de Ala Bordeian, vice-președinta raionului Soroca, a avut ca scop întrunirea factorilor implicați în procesul de implementare a proiectului menționat și executarea recomandărilor elaborate de expertul tehnic în Raportul cu privire la expertiza tehnică a construcției. De asemenea au fost abordate și aspectele ce țin de implementarea în continuare a proiectului.
    La ședință au participat reprezentanți ai Direcției Supraveghere Tehnică Nord a Agenției pentru Supraveghere Tehnică a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, reprezentanți ai Societății cu răspundere limitată ,,Foremcons” și specialiști din cadrul Consiliului raional Soroca. (SURSA: Consiliul raional Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.