Consiliul Raional Soroca a desemnat învingătorii concursurilor pentru ocuparea funcțiilor publice

0
236
Soroca + Godolo = înfrățire!?
Soroca + Godolo = înfrățire!?

 Consiliul Raional Soroca a organizat doua concursuri pentru ocuparea funcțiilor publice vacante șef al Secției Administrația Publică și șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul de Sănătate Rudi.

La data, 9 noiembrie 2020, la ora 10:00, în Biroul Președintelui raionului Soroca, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al Secției Administrația Publică din cadrul Aparatului Preșendintelui Raionului Soroca. În baza rezultatelor obținute la probele prevăzute de concurs, învingătoarea concursului a devenit Ursachi Ana… Al doilea concurs a avut loc la ora 14:00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca,  pentru ocuparea funcţiei publice vacante de șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul de Sănătate Rudi „Ion Vasilachi”. În baza rezultatelor obținute la probele prevăzute de concurs, învingătoarea concursului a fost desemnată Vasilachi Luminița.

 

Articolul precedentDeschiderea unei farmacii în dealul Sorocii mai rămâne un vis
Articolul următorВыборы, II тур: что показывают  профили неподкупности кандидатов
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.