Conducerea raionului cere Guvernului redeschiderea la Soroca a secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto

5
8757

La 11 februarie Preşedintele Raionului Soroca, Veaceslav Rusnac a avut o întrunire cu Victor Gaiciuc, Ministrul Apărării Republicii Moldova. Discuția a avut loc în cadrul vizitelor în teritoriu a membrilor Guvernului. Printre problemele locale care au fost discutate sunt construcția podului peste râul Nistru între Cosăuți și Iampil (Ucraina), construcția stației de epurare la Soroca și redeschiderea Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto Soroca.

Veaceslav Rusnac a menționat pentru Observatorul de Nord că mai mulți cetățeni i s-au adresat în legătură cu lipsa la Soroca a Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto. „Trei specialiști de ai noștri de la Soroca au fost mutați la Bălți, dar de ce să nu revină iarăși la noi? Și cu înregistrarea online la examenele auto am înțeles că sunt probleme. Ministrul mi-a spus că va încerca să soluționeze pozitiv această întrebare, iar totodată mi-a zis că Guvernul are astfel de adresări și de la Drochia„. 

Amintim că Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto Soroca a fost mutată la Bălți, iar sorocenii sunt nevoiți de mai mulți ani să meargă acolo pentru a susține examenele auto, ș.a.

5 COMENTARII

  1. Demult trebuia , îi foarte dificil de a te duce acum la Bălți pentru a susține examenul de conducere sau de a îmatricula transportul , este un rând enorm şi de ce examinatorii care trebuie zilnic să plece la Bălți să nu muncească la ei în oraş!
    Doresc mult succes şi sănătate celor care au participat la ridicarea acestei întrbări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.