Condiții de înmatriculare – noi, taxe de studii – vechi

0
174

     Cu părere de rău, coronavirusul „și-a băgat codița” și în ceea ce se numește învățământul superior din Republica Moldova. Or, rectorii celor mai importante universități au anunțat că admiterea se va face doar online, iar costul contractelor rămâne nu se va schimba.

Astfel, Universitatea de Medicină și Farmacie le propune studenților șase programe de studii: Medicină generală tradiţională, Stomatologie, Farmacie, Sănătate Publică, Optometrie şi Asistenţă medicală generală, plus un nou program de studii de patru ani – Tehnologie radiologică. Pe de altă parte, aceeași instituție de învășământ va înmatricula nu doar absolvenții cu medii mari, dar și pe acei care au obținut și note medii… Tinerii și tinerele vor aplica dosarele în format online la ASEM, UTM, dar și la alte instituții de învățământ superior.

Pentru mai multe informații, abiturienții pot studia site-urile instituțiilor, iar admiterea demarează în luna iulie…


Articolul precedentMeteorologii promit soare și ploi liniștite, pentru zilele următoare
Articolul următorВалериу ТОМА: „Абонент наш судья и слово за ним”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.