CONCURS: Vrei să devii Miss Soroca? Înregistrează-te acum

0
518
Foto: arhiva Observatorul de Nord 2019

A început înscrierea concurentelor pentru participare la concursul ”Miss Soroca – 2020”. Înscrierea la concurs se face prin depunerea dosarului la secretariatul Concursului. 

Doritoarele de a participa, trebuie să depună dosarele până pe data de 11 martie, ora 18:00, la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, situat pe adresa: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca . Mai multe detalii aflați la numărul de telefon: 230 23619, persoana de contact: Carolina Ursachi.

Concursul va avea loc la data de 12 martie , în sala de festivități a Palatului de Cultură din municipiul Soroca. Începutul este la ora 15:30. 

Concursul ”Miss Soroca 2020” este organizat în parteneriat de către Consiliul Raional Soroca, Primăria Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, Consiliul Raional al Tinerilor Soroca și Consiliul Local al Tinerilor Soroca.
Parteneri media: Observatorul de Nord.

Articolul precedentMedicul Ecaterina Zoican, o viață între Nisporeni, Iași, Chișinău și Buzău
Articolul următorVIDEO: Consulul General al României de la Bălți a cumpărat la licitație calul școlii din Căinarii Vechi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.