Concurs pentru elevii soroceni – ”Cel mai frumos Mărțișor”

0
148

La Soroca a fost lansat concursul pentru elevi – ”Cel mai frumos Mărțișor”, care va fi urmat de Expoziția de Mărțișoare. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Soroca și Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în parteneriat cu Consiliul Raional al Tinerilor Soroca și Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca și face parte din Planul de Activități în domeniul Tineret pentru perioada anului 2020 cu suportul financiar exclusiv, din partea Primăriei municipiului Soroca.

Concursul ”Cel mai frumos Mărțișor” are drept scop cultivarea şi valorificarea potențialului creator al elevilor și sărbătorirea într-un mod inedit a zilei de 1 Martie.

Regulament de participare:
1. Concursul se adresează elevilor din clasele I-XII din instituțiile de învățământ din municipiul și raionul Soroca;
2. Depunerea lucrărilor se face până la data de 04 martie 2020, ora 17:00 pe adresa: str. Mihai Sadoveanu nr. 21, mun Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu mențiunea „PENTRU CONCURSUL – ”Mărțișorul, dar al Primăverii” sau personal, persoană de contact Carolina Ursachi, tel. 0230 23619;
3. Creațiile artistice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe suport A5 (felicitările) şi pe suport A6 (mărțișoarele), pe suport A4 (pictură, grafică-desen, colaj), împletituri, etc;
4. Lucrările se vor semna pe verso: Numele şi prenumele elevului, clasa, instituția, localitatea;
5. Lucrările înscrise în concurs nu se restituie;
6. Jurizarea lucrărilor se va face în ziua de 05 martie, până la ora 18:00. Se vor acorda 10 premii și diplome de participare tuturor elevilor.
7. Lucrările participante vor fi dăruite persoanelor cu nevoi speciale (copii şi persoane vârstnice) din municipiul și r-nul Soroca.

Evenimentul va avea loc la data de 05 martie 2020, în incinta Palatului de Cultură, cu începere la ora 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.