Concurs: Cine scoate țevile de la fosta stație de epurare a Sorocii? / VIDEO

0
1117

Am fost sesizați în legătură cu faptul că pe malul ucrainean mai multe persoane dezgroapă și transportă într-o direcție necunoscută țevile care duc spre fosta stație de epurare a municipiului Soroca, din Țekinovka. Am adresat întrebarea conducerii S.A. „Apă-Canal Soroca”, dar un oficial de acolo ne-a spus că „Este chestiunea internă a părții ucrainene, adică a altui stat. Ei au dreptul să facă pe teritoriul lor tot ce doresc”.

Am întrebat dacă țevile ca și întreg complexul mai aparțin municipiului Soroca, și ni s-a spus că vor reveni ulterior cu informații detaliate. Amintim că am scris anterior un articol amplu despre furturile bunurilor noastre de pe malul ucrainean, dar autoritățile locale și organele de drept au ignorat cu bună știință subiectul.

Deci, stimați soroceni, întrebarea este: cine, de ce, de la cine le-a cumpărat și cât a câștigat bugetul municipal de pe urma acestor acțiuni? 

Conducerea S.A. „Apă-Canal Soroca” ne-a declarat ulterior că totul este legal. Vedeți mai jos care sunt argumentele conducerii societății pe acțiuni…

Mihail Ojog: Totul este legal! / VIDEO

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problemă și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.