Clubul „Vârsta de Aur” au sărbătorit Ziua oamenilor în etate / GALERIE FOTO

0
415
Clubul „Vârsta de Aur”, care întrunește, oameni în etate, și-a început activitatea prin anii 2018-2019. „Din start, în cadrul acestui club, organizam întâlniri cu membrii de două ori pe lună. Pe timpul pandemiei nu am putut să facem activități, iar începând cu anul 2022, cu încetul am revenit la întâlnirile noastre de cândva. Organizăm întâlniri cu diverse tematici, sărbătorim zilele de nașteri a membrilor acestui club, avem diferite prezentări literar artistice, discutăm și ascultăm muzică bună”, ne povestește Viorica Gaja, directoarea Bibliotecii Municipale „Mihail Sadoveanu”.

Acest club activează în cadrul sălii de lectură a Bibliotecii Municipale „Mihai Sadoveanu” din Soroca, iar la activitatea de astăzi, au fost implicați toți angajații.

Ziua Internațională a Persoanelor în Etate este o sărbătoare globală care are loc în fiecare an pe 1 octombrie. Această zi este dedicată recunoașterii și celebrării contribuțiilor semnificative ale persoanelor în vârstă la societate, precum și a drepturilor și demnității acestora. Este o ocazie de a aduce în prim-plan importanța respectului și sprijinului acordat bătrânilor din comunitățile noastre.

 

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentVezi programul Festivalului Național al Mărului din această duminică
Articolul următor ”Caravana Democrației” a ajuns la Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.