Clipe de groază pentru o minoră din Drochia. A fost violată de tatăl vitreg timp de mai mulți ani

0
639

Un bărbat originar din raionul Dondușeni a fost condamnat la 11 ani închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, după ce timp de patru ani și-a violat fiica vitregă. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Edineț, sediul Dondușeni, scrie deschide.md

Potrivit materialelor cauzei, totul a început în anul 2018, într-o localitate din raionul Drochia, când fetița avea doar 12 ani. Într-o zi, aceasta a fost rugată de tatăl vitreg să meargă împreună la fântână după apă. Ajunși, individul a dezbrăcat minora și a obligat-o să întrețină relații sexuale.

Asemenea acțiuni au avut loc în mod regulat, odată la 2-3 săptămâni, până în vara anului 2022, când despre situația respectivă a aflat mama fetiței, care a alertat Poliția.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că a întreținut o singură dată relații sexuale cu fiica vitregă, când aceasta avea 16 ani. În rest, inculpatul a negat cele incriminate, menționând că minora avea relații sexuale cu alți bărbați.

Fetița a declarat în fața instanței că îi este frică de tatăl vitreg, deoarece acesta i-a promis că atunci când va ieși din închisoare se va răzbuna pe ea.

Sentinţa este cu drept de apel în Curtea de apel Bălţi în termen de 15 zile.

sursa: tvn.md


Articolul precedentPrimăria Soroca: Cineva a blocat WC-ul din parc cu o pereche de chiloți / VIDEO
Articolul următorElevii din gimnaziile Nimereuca și Cerlina au învațat cum să reacționeze în situații de urgență
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.