Cine este femeia de 73 de ani care ”arată de 25”?

0
835
NEW YORK, NY - OCTOBER 13: Fashion designer Vera Wang attends the "Franca: Chaos And Creation" New York Screening at Metrograph on October 13, 2016 in New York City. (Photo by Monica Schipper/WireImage)

Vera Wang (73 de ani), fostă patinatoare și actuală creatoare de modă de mare succes, are în continuare o formă fizică remarcabilă. Datorită aspectului corpului și feței sale, Verei Wang i se transmite deseori din partea fanilor că ”arată de 25 de ani”, iar imaginile recente cu fosta patinatoare le dau dreptate.

Femeia de 73 de ani care ”arată de 25” și-a îngrijorat fanii cu ultimele apariții. Ce au remarcat internauții. Totuși, există și fani ai Verei Wang care și-au exprimat îngrijorarea cauzată de greutatea fostei patinatoare. Internauții au remarcat că actuala creatoare de modă continuă să slăbească și i-au scris în secțiunile de comentarii ale postărilor recente de pe rețelele sociale.

”Dispare?”, ”Te rog, mănâncă ceva!”, ”Vă rog, să-i dea cineva ceva un sendviș”, ”Când a devenit frumos să arăți ca un copil de 7 ani?”, ”Pari anorexică”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Dieta pe care o urmează Vera Wang
Pentru a se menține în formă, Vera Wang este atentă la alimentație. Astfel, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Desigur, fosta patinatoarea mai ”trișează” uneori, iar produsele pe care și le mai îngăduie uneori sunt chipsurile de cartofi și pufuleții. Totuși, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet: sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr.


Articolul precedentGhenadie Muntean la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Articolul următorBălți și râuri în Soroca după ploaia de astăzi / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.