Cine a dat BANI ÎN PLIC ziariștilor de la Observatorul de Nord, pentru a fi la modă, treceți pe la redacție să vi-i returnăm înapoi

0
1035

   TABLETA DE MARȚI

Zvonuri precum că există și ziariști care primesc „remunerații” de la cutare sau cutare (politician sau, pur și simplu, „filantrop”) au existat întotdeauna, dar niciodată nu și-a permis cineva să-i pună în aceeași oală pe TOȚI acei, cărora Dumnezeu le-a pus mâna pe creștet și i-a înzestrat cu talent, fie acesta cât un munte sau o „țârică”, cum spun moldovenii.  

Or, am privit recent emisiunea de autor a lui Dorin Galben și am aflat cu stupefacție și, în egală măsură, cu o imensă dorință de a-i da invitatului său, să nu fie de măsură (la fel, cum zic moldovenii), un șut în fund,   că, ocazâvaetsea (pentru buzoieni – un fel de constatare), TOȚI ziariștii din Republica Moldova au luat, iau și vor lua în continuare bani în plic.

„Totul depinde de abordare, totul depinde cu cine ții. Dacă ții cu cel care azi e la modă, nu e o problemă să i-ai bani. Problema este dacă tu iei plicuri de la cel care nu-i la modă – iată asta e o problemă pentru cei care țin cu cei care-s la modă. Favoruri sunt, funcții nu știu. Plicuri sunt și sunt pline cu bani, pe bune vă spun”, – de la Gheorghe Gonța cetire (cică, cum spun unii – cunoscut, aproape celebru, moderator TV).

Normal că după acest regretabil episod la mai multă lume va apare întrebarea firească „Și voi, cei de la Observatorul de Nord, ce faceți cu banii din plicuri?”. Nu de alta, dar știu că există și din acei care chiar cred că astăzi și întotdeauna totul s-a vândut și totul se cumpără. Păi, ce să facem – îi vom pune într-un colet și-i vom trimite lui Gheorghe Gonța care, se pare, nu este astăzi la modă și se confruntă cu grave probleme financiare. Lucru, care nu se poate spune despre noi, fiindcă chiar suntem azi la modă.

Apropo, pentru a ne împrospăta memoria, îi rugăm pe toți acei care ne-au dat bani în plic, ca să fim la modă și să turnăm apă la moara cui trebuie și zoi în capul celor care nu ne sunt pe plac, să treacă pe la redacție să-și ridice banii…

FOTO: YouTobe.com

 


Articolul precedentȘi-a ucis mama cu o furculiță și a fost condamnat la 14 ani de închisoare
Articolul următorDin septembrie, copiii din familiile social vulnerabile vor beneficia de excursii gratuite la Grădina Zoologică din Chișinău
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.