Cinci candidaţi la fotoliul de primar de Racovăţ

0
69

La 14 mai curent, în satul Racovăţ, raionul Soroca se desfăşoară alegeri locale noi. O femeie şi patru bărbaţi îşi doresc să devină primar în localitate.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, pentru funcţia de primar sunt inregistraţi cinci concurenţi din tot atâtea partide. Este vorba despre Grigore Mitrofan din partea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Ion Borozan, candidatul Partidului Democrat din Moldova; Partidul Comuniştilor din Republica Moldova este reprezentat în acest scrutin de Angela Ceban; din partea Partidului Nostru candidează  Ion Ceban,  iar candidatul  Piotr Branişte reprezintă Partidu Platforma Demnitate şi Adevăr.

În aceeaşi zi şi in alte şase localităţi din ţară se vor desfăşura alegeri locale: Mereni ( Anenii Noi), Hirova (Călărași), Pervomaisc (Căușeni), satele Ulmu şi Țipala ( Ialoveni) și orașul Tvardița (Taraclia).

Articolul precedentSunete de fanfare și hore încinse în Piața Libertății (FOTO/VIDEO)
Articolul următorEști șomer în Moldova. Știi ce trebuie să faci?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.