Cinci automobile cu numere de înmatriculare străine au rămas fără plăci

0
103

Numere de înmatriculare de la cinci automobile au fost sustrase la 27 august, atunci când a fost marcată Ziua Independenței, iar municipiul a fost vizitat de mai mulți oficiali, inclusiv din țările vecine.  

Astfel, potrivit informației comunicate de IP Soroca, în ziua respectivă unitatea de gardă a avut o comunicare telefonică, precum că în fața Hotelului Central, au fost sustrase numerele de înmatriculare de la două automobile, înregitrate în România, iar altul în Ucraina.

Pe lângă aceasta, au avut loc furturi de plăci de înmatriculare de la alte trei automobile. “În total sunt înregistrate cinci cazuri”, a declarat șeful Secției Investigații Infracțiuni din cadrul IP Soroca, Octavian Cebotarenco.

Întrebat dacă este vorba de mașinile oficialilor români sau ucraineni, prezenți la manifestările din ziua respectivă, Octavian Cebotarenco a remarcat că automobile aveau numere de înmatriculare străine.

La moment polițiștii investighează cazurile date, iar în scurt timp vor fi oferite informații mai detaliate la acest subiect, a conchis reprezentantul IP Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.