Centrul Cultural Drochia a dat start unui concurs de fotografie

0
50

Centrul Cultural Drochia a dat start unui concurs de fotografie în cadrul celebrării Zilelor Europene ale Patrimoniului. Participarea la acest concurs, oferă oportunitatea deosebită pentru implicarea comunității în redescoperirea și apropierea de bogățiile culturale ale acestei regiuni.

Pentru a participa la așa gen de concurs, trebuie respectate câteva reguli: Vârsta participanților trebuie să se încadreze între 14 și 45 de ani; În secțiunea de comentarii a acestei postări – postează o fotografie care evidențiază obiecte de patrimoniu cultural din raionul Drochia; Încurajează prietenii tăi, ca să îți voteze fotografia cu un like și poți câștiga premii deosebite.

Data limită de participare este 30 septembrie 2023. Iar trei fotografii cu cele mai multe like-uri, vor fi câștigătoare.

Patrimoniul cultural ne defineste identitatea și ne influențează viața de zi cu zi, transformându-ne mediul urban și rural, conturând peisaje naturale și misterioase situri arheologice. El nu se regăsește doar în cuvinte scrise, în opere de artă și în obiecte vechi, ci și în meșteșugurile tradiționale transmise de la strămoși, în poveștile transmise cu drag copiilor noștri, în bucatele pe care le împărtășim cu cei dragi și în filmele care ne captivează și în care ne regăsim.

Link-ul pentru participare – https://www.facebook.com

sursa: Mariana Bruma


Articolul precedentStația de epurare de la Soroca și conectarea localităților a rețeaua publică de apă și canalizare fac parte din Planul de reconstrucție a infrastructurii RM pentru următorii ani
Articolul următorEchipa Direcției Situații Excepționale Soroca, campioană în competiție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.