Centrele de Tineret din satele Vasilcău și Badiceni vor fi dotate cu echipamente și mobilier, gratuit

0
142

În cadrul ședinței de Guvern, s-a decis că douăsprezece centre de tineret din Republica Moldova vor fi modernizate și vor deveni mai atractive, oferind noi facilități pentru tineri. Acestea vor fi dotate cu mobilier, laptopuri și alte echipamente IT, din sursele Ministerului Educației și Cercetării. Valoarea totală a investiției se ridică la peste 685 000 de lei.

Printre acestea sunt și Centrele de Tineret din satele Bădiceni și Vasilcău. Acțiunea se încadrează în Programul național de dezvoltare a Centrelor de tineret care prevede asigurarea unui mediu favorabil și prietenos pentru tinerii din Republica Moldova, inclusiv prin crearea condițiilor minime pentru prestarea și extinderea serviciilor de calitate pentru tineri, mai ales în localitățile rurale.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentBaba Dochia își mai scutură cojoacele în raionul Soroca / VIDEO
Articolul următorLocul II pentru Corul „Orantis” la Festivalul Concurs coral de muzică sacră din Botoșani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.