Cei mai ageri vânători din raion, premiaţi

0
79

În perioada dintre „partidele de vânătoare”, Societatea Vânătorilor şi Pescarilor (SVP) din Soroca, care numără în rândurile sale 319 persoane, organizează un turneu tradiţional la tragerea la standul circular, cu participarea celor mai buni vânători din raion.

Anul acesta nu a fost o excepţie, iar printre participanţi s-au numărat circa 50 de vânători, alţii vreo 50 ocupând locul „în tribune”. De altfel, primarul oraşului Soroca, Victor Său, a fost unul din participanţii la competiţie, iar preşedintele raionului, Mihai Mâţu, a felicitat participanţii şi le-a urat izbândă.

De la Inspectoratul de Poliţie Soroca au fost prezenţi Serghei Cebotari, şef adjunct al IPS şi noul inspector pe autorizaţii li licenţiere din cadrul IPS, Dan Ursu. „Competiţia s-a petrecut în condiţii foarte bune, precum îi stă bine unei „familii de vânători”, şi, precum se întâmplă în astfel de cazuri, au fost desemnaţi cei mai buni dintre cei mai buni. Astfel, în concursul pe echipe, locul I le-a revenit celor din echipa „SOROCA-001”, în componenţa Veaceslav Donos (căpitan), Anatolie Moscalu şi Adrian Rotari, care a acumulat 30 de puncte din 45 posibile; locul II a fost ocupat de echipa „SOROCA-005” (Vitalie Cornei — căpitan, Radu Munteanu şi Boris Usatâi) — 21 puncte din 45 posibile, iar pe treapta a III-a a podiumului a urcat echipa „SCHINENI-LUGOVOE”, în componenţa Valeriu Cojocari — căpitan, Valentin Guţu şi Lilian Voleac — 17 puncte din 45 posibile. Şi la individual cel mai bun şi mai ager la ochi a fost Veaceslav Donos, care a acumulat 12 puncte din 15 posibile, locurile II şi III fiind ocupate, respectiv, de Boris Usatâi şi Adrian Rotari — cu câte 10 puncte din 15 posibile”, ne-a relatat domnul Iurie Zâbrian, manager în domeniul cinegetic, SVP Soroca.

Învingătorii, pe lângă Cupa transmisibilă (Veaceslav Donos), medalii şi premii au obţinut dreptul să participe la etapa regională a competiţiei, iar în caz de succes — şi la etapa republicană.

Articolul precedentMilioane spălate de ploaie
Articolul următor„Sunt oameni care habar nu au despre legislaţie”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.