Cei 108 cetățeni moldoveni, repatriați din Polonia, au intrat în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci

0
247

Niciunul din ei nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19. În total, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 457 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 1 472 traversări persoane, dintre care 733 treceri la frontiera moldo-română, 551 treceri la frontiera cu Ucraina și 188 treceri a frontierei aeriene.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: nouă persoane au încălcat regimul zonei de frontieră; două persoane au fost identificate la controlul de frontieră cu consemn. În Aeroportul Internațional Chișinău a fost consemnată la intrarea în țară a unei rute charter din Turcia, fiind înregistrați 182 de pasageri moldoveni.

   Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 76 apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sunt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

  NOTĂ: Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal în continuare activează la capacitate în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou Coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat, dar și respectă măsurile de protecție individuală a personalului din subordine.

SURSA: Secția relații publice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.