Ce? Unde? Cât? Localitățile raionului Soroca în care sunt cazuri active de COVID-19

0
2172
Fotografie simbol

Numărul total de persoane confirmate cu Coronavirus a ajuns la 669 în raionul Soroca. Dintre aceștia 19 au decedat în urma complicațiilor cauzate de virus. Totodată,  515 pacienți s-au tratat. Astfel, rămân active cca 135 cazuri în 15 localități din raion.

Potrivit informațiilor publicate de autoritățile raionale, cele mai multe cazuri (295), inclusiv active (78) sunt în municipiul Soroca. Alte 178 cazuri, dintre care două rămân active în localitate Bădiceni (Centrul de Plasament Temporar Pentru Persoane cu Dizabilități Mintale). La Rublenița sunt înregistrate 21 cazuri, dintre care 4 sunt active.

Distribuția cazurilor în localitățile raionului:

Sursa: facebook.com/SorocaCR

Amintim că din cauza numărului mare de infectări, autoritățile centrale au prelungit Starea de Urgență în Sănătate până la 31 iulie. Majoritatea regulilor de aflare în spațiile publice pentru cetățeni rămân valabile pentru această perioadă. Totodată, autoritățile au relaxat unele măsuri pentru agenții economici din diferite domenii de activitate.

Articolul precedentMai puține, dar și la Soroca astăzi sunt confirmate cazuri noi de COVID-19 și un deces
Articolul următorMotiv de optimism: Tariful la energia electrică ar urma să scadă.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.