Ce spun internauții despre pistele pentru bicicliști de la Soroca? /VIDEO

0
232

Primăria Soroca a decis să marcheze piste pentru bicicliști pe cheiul Nistrului. Benzile au fost aplicate pe o porțiune de 280 de metri între vamă și cetate. Conducerea primăriei își planifică în următorii trei ani să extindă pista la 1 km.

Am publicat anterior o secvență video cu aceste lucrări și am rugat internauții să ne spună părerea. Apropo, subiectul nu a fost consultat anterior cu cetățenii, deși autoritățile ar fi primit unele recomandări utile.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentParticipă și tu la Cupa Președintelui raionului Soroca la volei
Articolul următorÎncă un succes de răsunet a tinerilor fizicieni de la LT „Constantin Stere”. Bravos !!!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.