Ce este „dieta lui Dumnezeu”. Tot mai mulți oameni încearcă să slăbească prin această metodă

0
157

Sunt mulți cei care ajung să țină dietă, unii din motive obiective, kilogramele, alții că așa este trend-ul. Dar, și unii și alții au auzit de ‘dieta lui Dumnezeu’. Pentru ceilalți, care nu se dau în vânt după astfel de lucruri, vom explica noi ce este ‘dieta lui Dumnezeu’. Paradoxal este că tot mai mulți oameni încearcă să slăbească prin această metodă.

Drept urmare, mai mulți cercetători au început să examineze ce mâncăm noi și ce mâncau strămoșii noștri străvechi, mai slabi și mai sănătoși. Aceștia nu aveau alimente procesate și acces la zahăr, nu consumau alcool și alimente care fuseseră amestecate cu ingrediente artificiale pe care nu le puteau pronunța. Ei mâncau ceea ce Dumnezeu a pus pe acest pământ: carne, pește, fructe, legume, cereale și nuci. Și astfel s-a născut ”Dieta lui Dumnezeu”.

”Dacă nu poți să o culegi, să o smulgi, să o scoți din pământ sau să o cântărești, nu o mânca. Dacă iei o conservă sau un pachet de alimente care include chiar și un singur ingredient pe care nu-l poți identifica, nu-l mânca.”, este una din concluziile acestor cercetări.

Avertizarea nutriționiștilor, multe alimente conțin zahăr ca aditiv

Nutriționiștii avertizează, de asemenea, că mult prea multe alimente conțin zahăr ca aditiv, de la cereale la pâine și până la conserve de legume. Pregătiți alimentele simplu și evitați zahărul, dar, dacă tot ați făcut-o, mâncați o friptură și un cartof la cuptor cu unt și smântână.

De-a lungul timpului s-au adunat numeroase studii de caz, sfaturi inspirate de la oameni ale căror vieți s-au schimbat în bine, precum și informații despre vitamine, minerale și colesterol, dar și sfaturi pentru planificarea meniului. Dieta lui Dumnezeu permite să slăbești simplu și natural, fără a fi nevoie să țineți minte un regim alimentar complex.

Dieta lui Dumnezeu‘ vă permite să slăbiți simplu și natural

Prin încorporarea unor obiceiuri simple în viața noastră, acordând atenție etichetelor alimentelor, bând opt până la zece pahare de apă pe zi și făcând exerciții fizice rezonabile, putem schimba ușor și radical modul în care trăim, devenind în același timp mai sănătoși și trăind mai mult timp.

”Niciodată nu a existat un ghid de control al greutății mai simplu și mai logic gândit. Nu este nimic de numărat sau de schimbat, nu există alimente speciale de cumpărat.”, spun nutriționiștii care au testat metoda.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a duce o viață mai sănătoasă se află în supermarket, dacă urmați sfaturile specialiștilor, a căror vastă experiență cu dietele la modă și cu pacienții supraponderali i-au determinat să conceapă mai multe rețete ale acestei diete.

Din ce în ce mai multe vedete devin adeptele acestei diete

Așa cum spuneam în introducere, unii țin anumite diete pentru că așa este trend-ul, iar semnalul în aceste zile, nu că ar surprinde pe cineva, este dat la Hollywood, unde nume sonore din lumea filmului au adoptat ‘Dieta lui Dumnezeu‘.

Culmea este că au început să se facă și filme pe această temă, exemplul recent fiind următorul rol al actriței Sarah Paulson, un lider creștin de cult pentru pierderea în greutate. Un alt exeplu de adept al acestei diete este Chris Pratt, care postește timp de 21 de zile cu o dietă inspirată din Biblie.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentAcum 145 de ani a fost imprimat primul lot de timbre poștale al Zemstvei Sorocii
Articolul următorCașcavalul de Drochia este printre nominanții Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards 2023
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.