Ce a discutat Președinta Maia Sandu cu primarii din raionul Soroca? / VIDEO

1
1996

Astăzi, 16 februarie, cu o vizită de lucru la Soroca a venit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Acum are loc ședința Președintei Maia Sandu cu autoritățile publice locale din raionul Soroca.

Maia Sandu urmează să aibă discuții separate cu autoritățile raionale din Soroca, cu primarii, cu oamenii de afaceri, cu medicii, cu societatea civilă, ș.a. 

Transmisiunea este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentÎn raionul Soroca se atestă Cod portocaliu de infectare cu COVID
Articolul următorȘedința Președintei Maia Sandu cu medicii din Soroca / LIVE VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Mă bucur să vă cunosc cu ocazia vizitei Doamnei Președinte Maia Sandu la Soroca… de azi înainte voi fi cu ochii și pe voi! Vă văd interesanți și insiprați… La mai mult și la mai mare „Observatorul de Nord”! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.