Caz tragic la Căinarii Vechi, un bărbat a fost ucis de gratele cu discuri de la tractor

0
5629

Astăzi poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un om a fost accidentat de un tractor pe un câmp din preajma satului Căinarii Vechi. Bărbatul în vârstă de 58 de ani a decedat la fața locului.

„Ajunși la fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că, un bărbat de 63 de ani, locuitor al satului Căinarii Vechi, efectua careva lucrări agricole în extravilanul satului Căinarii Vechi, cu tractorul de model HTZ150, având ca pasager un bărbat de 58 de ani locuitor al satului Căinarii Vechi. Cel din urmă la un moment dat a sărit din tractor jos cu intenția de a se deplasa la tractorul său, care staționa în câmp, în urma cărui fapt ultimul a fost prins de către gratele cu discuri de model BDT-7. În urma leziunilor corporale primite, bărbatul de 58 de ani a decedat la fața locului. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Articolul precedentVoi știți ce se află pe globul pământesc în partea opusă a Sorocii?
Articolul următorAlți 18 soroceni au fost confirmați cu COVID
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.