CÂTE DOI, CÂTE DOI…Ministerul Educației interzice manifestările cu participarea grupurilor mari de persoane

0
377
fotografie simbol

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării interzice desfășurarea manifestărilor în masă până la 1 aprilie 2020. Un ordin în acest sens a fost emis la 10 martie, în contextul măsurilor de profilaxie a răspândirii COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova.

„În conformitate cu Hotărârea nr.6/2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, se interzice organizarea și desfășurarea manifestărilor sportive/antrenamentelor/întrunirilor în masă în instituțiile sportive din țară, cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, până la 1 aprilie 2020”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina ministerului.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe teritoriul Republicii Moldova, până acum sunt confirmate trei cazuri de infectare cu coronavirus. Alte 22 de persoane sunt suspectate, iar peste 3000 de persoane sunt monitorizate la domiciliu de către medicii de familie.

Articolul precedentVIDEO: Și-a propus să renască zootehnia la Soroca
Articolul următorCORONAVIRUS: infodemia mai periculoasă decât epidemia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.