Cât timp se va prelungi carantina în Italia?

0
152

Carantina naţională din Italia pentru încetinirea propagării noului tip de coronavirus va fi probabil prelungită până după 1 mai, a declarat vineri şeful Agenţiei de Protecţie Civilă din Italia, Angelo Borrelli.

Săptămâna aceasta guvernul italian a extins până pe 13 aprilie carantina, care presupune restricţii severe asupra deplasărilor şi suspendarea tuturor serviciilor şi firmelor care nu sunt considerate esenţiale pentru menţinerea reţelei de aprovizionare a Italiei. Într-un interviu acordat radioului de stat RAI, Borrelli a fost întrebat dacă măsurile ar trebui să rămână în aplicare mai multe săptămâni.

„Din păcate, vor fi” (menţinute), a răspuns el. „Nu cred că această situaţie… se va încheia până la 1 mai, trebuie să fim foarte riguroşi”, a spus Angelo Borrelli… Până joi Italia a înregistrat oficial 13.915 de decese cauzate de COVID-19, mult mai multe decât orice altă ţară din lume.

SURSA: Digi24


Articolul precedentSituația la frontieră
Articolul următorFĂRĂ CAZURI NOI de COVID-19 în raionul Soroca astăzi, dar 86 cazuri noi în Republica Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.