Cât mai rezistă Podul Bechir? / VIDEO

0
538

Despre starea tehnică a Podului Bechir, de la intrarea în municipiul Soroca s-a vorbit mai des în ultimii ani. Recent, o secvență video postată pe Facebook, a fost intens comentată. Nefiind specialiști în domeniu, ne-am adresat la cei care cunosc mai bine situația și care pot da o apreciere stării tehnice a podului.

Specialiștii consideră că o expertiză făcută după cum spun normele ar pune punctele pe “i” și ar da o apreciere tehnico-juridică a stării podului. Deocamdată nu există un raport tehnic care ar constata și da verdictul că podul este într-o stare avariată sau are doar unele mici probleme.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentPrimarul și specialiștii primăriei Soroca au participat la un Atelier în cadrul Programului de dezvoltare a orașelor-poli de creștere în RM
Articolul următorIată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.