Câștigătoarea primului concurs de frumusețe AI din lume: Miss AI, creată de inteligența artificială, a reprezentat Marocul FOTO

0
206

Într-o premieră mondială, Kenza Layli, un „influencer” generat de inteligență artificială din Maroc, a câștigat primul concurs de frumusețe AI, Fanvue World AI Creator Awards. Competiția a atras peste 1.500 de participanți, dar Kenza a reușit să se distingă și să obțină premiul de 13.000 de dolari.

Câștigătoarea primului concurs de frumusețe AI

Juriul a fost impresionat nu doar de aspectul realist al lui Kenza, ci și de tehnologia avansată din spatele ei, care îi permite să vorbească în șapte limbi și să răspundă în timp real fanilor săi.

 

„Câștigarea titlului Miss AI mă motivează să continui munca în avansarea tehnologiei AI”, a declarat creatorul lui Kenza în discursul de acceptare generat de AI.

Competiția a fost organizată pentru a evidenția influența din ce în ce mai mare a „influencerilor” AI în industria digitală. Participanții au fost evaluați pe baza realismului aparenței lor, abilităților tehnologice și impactului lor pe rețelele sociale. Kenza Layli a reușit să strălucească prin unicitatea și avansarea tehnologică, având peste 190.000 de urmăritori pe Instagram.

Pe locul al doilea s-a clasat Lalina, un AI cu 93.000 de urmăritori pe Instagram, cunoscută pentru „vibe-urile elegante cu o notă de seducție”. Al treilea loc a fost ocupat de Olivia C, un influencer AI portughez specializat în călătorii, care se prezintă în diverse locații din întreaga lume.

Kenza Layli a celebrat victoria printr-un videoclip generat de AI, în care a mulțumit creatorilor de AI și a subliniat importanța inovației și colaborării.

„Această călătorie este un testament al puterii inovației și colaborării, ridicând standardele pentru a modela viitorul nostru”, a spus Kenza.

„Mă angajez să continui misiunea de a face mai puternice femeile din întreaga lume, inclusiv din Maroc și lumea arabă, și să le amplific vocile în industria tehnologică”.

Ce a apreciat juriul

Co-fondatorul Fanvue, Will Monange, a felicitat-o pe Kenza și pe ceilalți participanți, subliniind interesul global uriaș pentru acest concurs inaugural.

„Conceptul premiilor a adus creatorii AI în lumina reflectoarelor ca niciodată până acum și suntem foarte entuziasmați de viitorul acestor premii și de direcția în care ne îndreptăm”, a declarat Monange.

Juriul a apreciat în mod deosebit complexitatea tehnologiei din spatele lui Kenza, inclusiv realizarea unei aparențe care să se abată de la standardele tradiționale de frumusețe. Sofia Novales, membră a juriului, a remarcat că realizarea unui AI cu trăsături unice și non-standardizate este extrem de dificilă și impresionantă.

Competiția Fanvue World AI Creator Awards ar putea marca începutul unei industrii emergente, cu estimări ce sugerează că aceasta ar putea ajunge la o valoare de 1 miliard de lire sterline până la sfârșitul anului. „Influencerii” AI, precum Kenza, demonstrează flexibilitate, rapiditate și costuri reduse, devenind o opțiune viabilă pentru companiile care doresc să își promoveze produsele. Cu toate acestea, Novales subliniază că, deși AI poate spori posibilitățile, nu va înlocui creativitatea umană.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentGeorgia, scoasă din cursa pentru UE, din cauza legilor privind agenții străini
Articolul următorTemperaturi record: Recomandări pentru șoferi de la Administraţia de Stat a Drumurilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.