Care este situația pandemică în județul Buzău, înfrățit cu raionul Soroca?

0
44

  De la începutul pandemiei, în județul Buzău, înfrățit cu raionul Soroca, au fost confirmate (la data de 22 februarie) 9370 cazuri de COVID-19.

Pe de altă parte, 8824 de persoane din cele înregistrate cu Covid-19 au fost declarate vindecate. Alte 262 de persoane au decedat din cauza virusului. 1010 persoane se aflau în carantină la domiciliu, iar 199 persoane se găseau în izolare la domiciliu. Să mai menționăm și faptul că, în ultima vreme, în județul Buzău sunt depistate cu COVID-19 circa 4-20 de persoane zilnic.

În raionul Soroca, de la începutul pandemiei au fost confirmate 2185 cazuri de COVID-19, iar 60 de persoane au decedat din cauza coronavirusului.

ATENȚIE! Conform datelor oficiale, în județul Buzău locuiesc peste 400.000 de oameni, iar în raionul Soroca – circa 100.000 de oameni.

Articolul precedentPune și tu umărul la dezvoltarea și amenajarea orașului Soroca
Articolul următorEqual Pay Day: pentru ca o femeie să fie la egal cu un bărbat, din punct de vedere salarial, trebuie să muncească două luni în plus
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.