Când e cald și albinele zboară: alegerea unui insecticid pentru rapiță, livezi și podgorii / PUBLICITATE

0
305

Atât rapița, cât și livezile din Moldova au înflorit neașteptat de devreme! Iar încălzirea rapidă este întotdeauna un semn că merită să avem la îndemână un insecticid de încredere.

Insecticidele pe bază de acetamiprid vin în ajutor în perioada de înflorire a culturilor. Fermierii aleg acest ingredient activ special pentru că rezultatul tratamentului este rapid, iar riscul pentru albine este scăzut (dacă sunt respectate regulile de aplicare). Unul dintre aceste insecticide de înaltă calitate este ALFA Smart Agro Viares.

Viares este acetamiprid într-o concentrație convenabilă de 300 g/l.  Datorită formulei sale lichide, se caracterizează printr-o acoperire și o penetrare mai bună în plantă. Produsul are o acțiune rapidă, rezultatele fiind vizibile la o oră după tratament.

Viares este acetamiprid într-o concentrație convenabilă de 300 g/l.  Datorită formulei sale lichide, se caracterizează printr-o acoperire și o penetrare mai bună

în plantă. Produsul acționează rapid, rezultatele fiind vizibile la o oră după tratament.

În plus, Viares are o eficacitate biologică ridicată la temperaturi ridicate ale aerului (până la +30°C).

Un avantaj important al Viares este protecția eficientă a zonelor care nu sunt afectate de soluția de lucru. Acest rezultat este obținut datorită sistemicității ridicate a componentei active, precum și a distribuției translaminare (de exemplu, Viares distruge dăunătorii care se hrănesc pe reversul frunzei).

Viares este o soluție excelentă împotriva dăunătorilor care nu intră în contact cu soluția de lucru. În fotografie: mozaicul păstăilor de varză.
Viares este o soluție excelentă împotriva dăunătorilor care nu intră în contact cu soluția de lucru. În fotografie: mozaicul păstăilor de varză.

Împotriva căror dăunători poate fi folosit Viares:

* Rapiță – Ploșnița de rapița (Eurydema oleracea), Gândacul de rapița (Ceutorhynchus spp.), Gândacul florilor de rapița (Meligethes aeneus), Purici cruciferi (Phyllotreta spp.), Afide (Aphididae spp.)

* Măr – Afide (Aphididae spp.), Cydia pomonella (Viermele merelor), Tortricidae (Molii tortricide), Aphis pomi (Aphis pomi).

* Vița de vie – Lobesia botrama (Molia verde a strugurilor)

În livezile de meri, Viares este un dăunător eficient împotriva cicadei, al cărei sezon începe după înflorire
În livezile de meri, Viares este un dăunător eficient împotriva cicadei, al cărei sezon începe după înflorire

 De mai bine de trei ani, preparatele ALFA Smart Agro ajută fermierii moldoveni să obțină recolte mai bune.

ALFA Smart Agro este codul profitului tău!

Data contactului:

Director al ALFA Smart Agro în Moldova, Gennadii Covaliov

+373 69 379 060

gennadii.kovalov@alfasmartagro.md


Articolul precedentSportul, cealaltă pasiune a lui Mihai Eminescu. Înota la perfecție, juca șah, fotbal și era as la gimnastică
Articolul următorAntrenamente ”Fulger” cu stres și dureri de inimă la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.