Campioni ai raionului Soroca la volei, rezervat liceelor și colegiilor, au devenit elevii de la CTAS

0
558

    La ediția 2020 a campionatului raionului Soroca au participat tineri voleibaliști de la șapte instituții de învățământ de profil din municipiul Soroca.

Într-un final, cu și era de așteptat, cea mai bună s-a dovedit a fi echipa Colegiului Tehnic Agricol, care a devenit posesoare a titlului de campioană. Locul second, la fel de așteptat, a fost ocupat de sportivii de la LT „Petru Rareș”, urmați pe podium de liceenii de la LT „Constantin Stere” … De menționat că competiția a fost organizată de Departamentul Tineret și Sport și Asociația raională de volei. (Dan AOLEI)

Articolul precedentSurprize frumoase de Mărţişor pentru soroceni
Articolul următorVIDEO: Mai multă armonie-mai puțină violență, un nou proiect a demarat la Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.