Călătorile în Bulgaria și tranzitarea țării INTERZISE pentru moldoveni până la 15 iulie

0
120
Foto: pixabay.com

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria a emis o alertă de călătorie prin care informează că, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgariei, intrarea în această țară a cetățenilor statelor terțe, inclusiv ai Republicii Moldova, este interzisă până la 15 iulie 2020, inclusiv în scop de tranzit, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, autoritățile bulgare examinează cu titlu de excepție solicitările de intrare sau tranzitare a Bulgariei pentru persoanele aflate în situație umanitară dificilă. Informația respectivă urmează a fi comunicată ambasadei la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md pentru a fi transmisă pentru examinare autorităților bulgare.

În cazuri excepționale, accidente cu victime, decese și calamități naturale, cetățenii Republicii Moldova pot apela la numărul de telefon +359 877819314 sau vor scrie la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md.

În Bulgaria, trendul de răspândire a COVID-19 este în creștere, țara fiind inclusă în zona galbenă de infectare cu noul tip de virus.

Sursa: MOLDPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.