Buletinul săptămânal de retrospectivă a evenimentelor din Soroca – „Observatorul” din 17 septembrie 2021 / VIDEO

0
192

Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: Soroceni, victime ale escrocilor; Veaceslav Burlacu îl înlocuiește pe Vladimir Ceban la Oficiul Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat; Când și unde va fi sistată apa în municipiul Soroca?; Aproape un milion de puieți cresc în pepiniera Întreprinderii pentru Silvicultură din Soroca; Ce obiecte și inscripții vechi au mai descoperit arheologii în Cetatea Soroca și altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Buletinul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.
Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Parcul boschetarilor din Soroca
Articolul următorBiblioteca – loc de socializare a membrilor comunității
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.