Bugetul pune baza și conduce economia Indiei „de la India @75 la India @100”. (PUBLICITATE)

0
61

„Marcăm Azadi ka Amrit Mahotsav și intrăm în Amrit Kaal, 25 de ani ce vor duce la India @100”, a declarat ministrul Finanțelor și Afacerilor Corporate al Uniunii Smt. Nirmala Sitharaman prezentând în Parlament Bugetul Uniunii 2022-23. Ministrul a declarat că acest buget urmărește să pună bazele și să ofere un plan pentru a conduce economia către Amrit Kaal în următorii 25 de ani „de la India @75 la India @100”.

Acest buget continuă să ofere impuls creșterii. Pune bazele unui drum paralel cu planul pentru Amrit Kaal, care este futuristic și inclusiv. Acesta va aduce beneficii directe tinerilor, femeilor, fermierilor, castelor, triburilor și investiții publice mari pentru infrastructura modernă, pregătirea pentru India la 100 de ani.

Viziunea Amrit Kaal

Ministrul a spus că se concentrează asupra protecției sociale inclusive, în care completarea creșterii la nivel macroeconomic se concentrează cu nivelul microeconomic; promovarea economiei digitale și fintech, dezvoltarea bazată pe tehnologie, tranziția energetică și acțiunea climatică; și sprijinirea pe ciclul virtuos din investițiile private cu investițiile de capital public pentru a atrage investiții private sunt domeniile în care ne atingem viziunea prin atingerea anumitor obiective în următorii 25 de ani.

Patru priorități

Dezvoltare incluzivă; creșterea productivității și investițiilor, tranziție energetică și acțiune pentru climă; finanțarea investițiilor sunt cele 4 priorități ale acestui buget futurist și holistic.

Buget pentru creștere

Subliniind faptul că, având o creștere estimată de 9,2% în anul curent și India fiind cea mai mare dintre toate economiile mari, ministrul de finanțe a spus că acest buget futurist și incluziv continuă să ofere un impuls pentru creștere, ceea ce ar asigura beneficii directe tinerilor, femeilor, fermierilor, castelelor și triburilor. Premierul GatiShakti va ghida „marile investiții publice” pentru ca infrastructura modernă să beneficieze de sinergia abordării multimodale. Ea a mai spus că rezistența puternică a țării se reflectă în revenirea și redresarea bruscă a economiei.

Viteza și acoperirea campaniei de vaccinare:

Ministrul și-a exprimat încrederea și a declarat că viteza și acoperirea Campaniei de vaccinare și dezvoltarea accelerată a infrastructurii sanitare din ultimii 2 ani au ajutat ca India să facă față provocărilor. De asemenea, ea a reiterat că ne aflăm în mijlocul unui val Omicron cu incidență mare, dar simptome mai ușoare și a afirmat că „Sabka Prayas” va ajuta India să continue călătoria unei creșteri puternice. Ministrul și-a exprimat, de asemenea, angajamentul ferm de a-i încuraja pe cei săraci să profite de toate oportunitățile, precum și de a oferi ecosistemul necesar clasei de mijloc, care este o mare parte a populației ce se încadrează în diferite categorii de venituri.

Articolul precedentCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 07.02.2022 – 08.02.2022 / INFORGRAFIC
Articolul următorCât costă peștele la Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.