București, Cluj Napoca, Iași – primele trei orașe din România, ca număr de populație. Vezi ce loc ocupă Buzăul, oraș înfrățit cu Soroca

0
247

Probabil, mai multă lume se întreabă care oraș din România este al doilea, ca număr de populație, după București. Or, la acest „titlu” există mai mulți pretendenți, inclusiv și Iașiul, orașul care mereu mi-a fost alături de inimă și de suflet.

Recent, în presa de la București am găsit o informație care „dezleagă acest mister” și care demonstrează că numărul populației este în descreștere continuă. Or, la acest capitol lideri sunt orașele care, la prima vedere, sunt dintre cele mai atractive… Apropo, în cazul Unirii, Chișinăul ar fi, de departe!, pe locul doi.

Iată clasamentul:

Foto: IAȘI


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCel mai puternic somnifer natural cu efect imediat: Adormi buștean în cateva minute! Ingrediente necesare
Articolul următorRemedii naturale pentru hipertensiunea arterială
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.