„Bravo” Soroca”: + alte 17 cazuri de infectare…

0
987

 Alte 422 cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. 17 noi cazuri de infectare au fost înregistrate în raionul Soroca.  Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 29 905 cazuri. Total teste efectuate – 2684, dintre care primar – 2157 şi repetat – 527.

Din numărul total de cazuri, 14 sunt lucrători medicali: medici-4, asistenți medicali- 9, personal auxiliar-1. Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 885: Bărbat de 73 de ani, din raionul Sîngerei. Transferat, la data de Spitalul Raional Sîngerei, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 886: Femeie de 66 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 2 august, la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III.

Deces 887: Femeie de 35 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 16 august, la Spitalul Sf. Treime. Comorbidități: boala crohn, agranulocitoză, pancitopenie, poliserozită.

Deces 888: O tânără de 18 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 10 august, la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: retard mental profund, tetrapareză spastica, paralizie cerebrală profundă, microcefalie.

Deces 889: Femeie de 46 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 23 iulie, la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: pancretită cronică, cardiopatie dismetabolică.

Deces 890: Bărbat de 79 de ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 august, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, Sindrom Parkinsonian.

Deces 891: Bărbat de 58 de ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 6 august, la IMU. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 892: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Transferată, la data de 8 august,  de la Spitalul „Sf. Treime” la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 893: Bărbat de 42 de ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 28 iulie la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 894: Femeie de 51 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 13 august, la IMU. Comorbidități: infarct miocardic vechi, sindrom Mendelson.

Deces 895: Femeie de 77 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 4 august, la IMU. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Apropo, la începutul pandemiei specialiștii prognozau circa 30.000 de infectați în Republica Moldova. Or, această bornă va fi depășită, cu siguranță, în următoarele zile sau, chiar poate mâine…

 

 

Articolul precedentCercetătorii au descoperit ce efect poate avea râsul asupra stresului
Articolul următorVânători, pregătiți armele!
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.