Bibliotecă nouă la Bădiceni

0
437

Biblioteca este un loc  unde spiritual devii mai bogat, este templul nelimitat al cunoașterii și al nemuririi. Biblioteca Publică Bădiceni este un Centru Informațional care ajută la dezvoltarea Comunității prestând diferite Servicii cum ar fi: Împrumut la domiciliu, servicii de loisir, astfel satisfăcând nevoile utilizatorilor. 

Fără biblioteci nu există civilizație!!!
Ray Bradbyry

Vorbind de condițiile pe care le avea Instituția putem spune că erau nesatisfăcătoare atât pentru beneficiari cât și pentru lucrători. Anul 2021 este unul norocos deoarece Biblioteca și-a recăpătat strălucirea de altă dată, a fost  transferată în Sediul Căminului Cultural unde a fost renovată o cameră mare, au fost cumpărate polițe noi și frumoase unde cărțile și-au găsit locul lor.

Pentru biblioteca ce este parte a proiectului ”Împreună suntem mai puternici, împreună facem față  provocărilor”, au fost donate mese pentru calculatoare, scaune, mese pentru lecturare și activitățile care se vor desfășura. Aici avem o atmosferă mai plăcută,  luminoasă datorită Primarului din localitate și a întregului Colectiv APL care ne-au oferit această atmosferă pentru utilizatori.

De acum Biblioteca nu mai suportă fumul ce persista pe perioada rece a anului, acum ea încălzindu-se cu un climatizator. Cu bucurie putem spune că acest Centru de Informare  a devenit mai încăpător și mai luminos, și de acum satisface nevoile utilizatorilor cititorilor și cei care ne vizitează.

Ana Paveliuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.